Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Transparencia e Goberno Aberto
Violencia de xénero
Sostibilidade
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Transparencia e goberno aberto
Buscar
Temas
Sociosanitario
Accións comunitarias
Persoas diabéticas
Alimentación no paciente diabético
Alimentación no paciente diabético
Escoitar
<
Título do Proxecto
Alimentación no paciente diabético
<
Promotor/a
Soledad Herranz Martínez
<
Contacto
shermar@sergas.es
<
Colectivo destinatario
Pacientes e familiares con DM2
<
Obxectivos
Nocións básicas de diabete e complicacións
Coñecemento dos distintos grupos de alimentos
Identificar os distintos nutrintes.Método do prato
<
Número de participantes previsto
15
<
Período de desenvolvemento
Último trimestre do ano
<
Área xeográfica de Intervención
SAP O Labañou
<
Pertinencia
Mellora do control de pacientes
<
Breve Descrición do Proxecto
Sesión de 2 horas de duración cunha primeira parte de exposición de contidos e unha segunda de casos prácticos e preguntas dos/das asisntenes
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir