Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Transparencia e Goberno Aberto
Violencia de xénero
Sostibilidade
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Transparencia e goberno aberto
Buscar
Temas
Saúde pública
Alimentación
Recomendacións para o consumidor
Recomendacións de hixiene
Recomendacións de hixiene
Escoitar
Cómo previr intoxicacións alimentarias na casa
Cómo reducir a exposición á acrilamida na casa
Atún seguro. Como evitar problemas coa histamina
Anisakiose: A nosa cociña de sempre a mellor prevención
Da túa cociña á oficina
Dominó "Non xogues coa túa comida"
Previr enfermidades transmitidas por alimentos
Comer seguro ao aire libre. As bacterias tamén se van de picnic
Froitas e verduras sempre seguras
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir