Galego
Castellano
Galego
Castellano
Buscar
INICIO
Consellería e SERGAS
Temas
É-Saúde
Tecnoloxía
A nosa organización
Asistencia sanitaria
Bioética
Doazón e Transplantes
Docencia e Formación
Hospital 2050 - Innova Saúde
Humanización
Investigación e Innovación
Recursos Económicos
Recursos Humanos
Saúde laboral
Saúde pública
Sociosanitario
Tarxeta sanitaria
Transparencia e Goberno Aberto
Violencia de xénero
Sostibilidade
Colectivos
Cidadanía
Profesionais
Empresas e Provedores
Interésame
Preciso atención médica primaria
Preciso atención médica especializada
Quero coidar da miña saúde
Teño un fillo/a pequeno/a
Vou ter un fillo/a
Estou investigando
Quero realizar unha consulta e/ou trámite relacionado ca miña saúde
Preciso realizar un trámite relacionado coa miña tarxeta sanitaria
Quero cambiar de médico
Quero ser doante
Preciso unha doazón
Son un traballador/a do Sergas
Son un provedor/a do Sergas
Quero previr unha enfermidade ou accidente no meu lugar de traballo
e-Servizos
Transparencia e goberno aberto
Buscar
Temas
Saúde pública
Alimentación
Recomendacións para o consumidor
Recomendacións de consumo
Recomendacións de consumo
Escoitar
Cogomelos
A anisakiase é fácil de evitar
Recomendacións para o autoconsumo de carne de caza silvestre por presenza de metais (chumbo)
Recomendacións de consumo de hortalizas de folla para a poboación infantil pola presenza de nitratos
Triquinose en carne de xabaril para autoconsumo. Información para cazadores
Recomendacións de consumo de pescado por presenza de mercurio
Recomendacións de consumo dos peixes "escolar" e "escolar negro"
Recomendacións de consumo de peixe (Peixe espada, Quenlla, Atún vermello e Lucio) para poboacións sensibles debido á presenza de mercurio
Recomendacións de consumo pola presenza de nitratos en hortalizas
Recomendacións de consumo de crustáceos para reducir a exposición de cadmio
Recomendacións aos consumidores para a comprensión das declaracións nutricionais e de propiedades saudables que figuran na etiquetaxe dos alimentos
Decálogo para un consumo responsable dos complementos alimenticios
Imprimir
Converter a PDF
Enviar por email
Compartir